Φωτισμός Τεχνολογίας LED

Η τεχνολογία LED έχει φέρει επανάσταση στην αγορά φωτισμού. Παρότι τα LED είναι ακόμη μια ακριβή τεχνολογία, οι τεράστιες επενδύσεις της βιομηχανίας επιφέρουν μείωση της τιμής του κατά 30% ετησίως με συνέπεια να εισχωρεί ταχύτατα σε όλες τις εφαρμογές.

  • O Γραμμικός φωτισμός – ταινίες LED είναι το πλέον εύχρηστο υλικό για τον φωτισμό ραφιών, επιγραφών, και κρυφού φωτισμού. Διατίθενται σε 220V, 24V, 12V και δυο βαθμούς στεγανότητας IP20 – IP65 καθώς επίσης και με όλα τα παρελκόμενα τους όπως τροφοδοτικά, controllers, ροοστάτες, ενισχυτές σήματος.
  • Προβολείς LED. Ένα υλικό που συνεχώς κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού λόγο της πολύ χαμηλής κατανάλωσης και απόδοσης που έχουν.
  • Επαγγελματικός φωτισμός LED. Ο επαγγελματικός χώρος είναι αυτός που έχει τα μεγαλύτερα οφέλη απ την χρήση φωτιστικών LED λόγο της πολύωρης χρήσης τους. Όλοι οι τύποι επαγγελματικών φωτιστικών έχουν προσαρμοστεί στην νέα αυτή τεχνολογία. Φωτιστικά PL, σκάφες φθορίου, σποτ οροφής, σποτ ράγας αντικαθίστανται πλέον από αντίστοιχα τεχνολογίας LED.
ledotainies-priskas
fotismos-pl
provoleis-led

Θέλετε να συνεργαστούμε;

H πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων μας καθιστά ικανούς να σας βοηθήσουμε σε κάθε πρόβλημά σας.