Λαμπτήρες Παντός Τύπου

Σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής η επιλογή του σωστού λαμπτήρα φωτισμού έχει πρωταρχικό ρόλο στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της διάρκειας ζωής του. Ο λαμπτήρας επίσης είναι αυτός που σε συνδυασμό με το φωτιστικό θα αναδείξει αισθητικά τον χώρο.

  • Λαμπτήρες εξοικονόμησης τεχνολογίας LED. Η τεχνολογία LED στους λαμπτήρες εξελίσσεται συνεχώς και μας δίνει άριστα αποτελέσματα φωτισμού με πολύ χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης. Η διάρκεια ζωής τους κυμαίνεται από 25,000 έως 45,000 ώρες λειτουργίας. Αντικαθιστώντας τους συμβατικούς λαμπτήρες με νέου τύπου ED βοηθούμε στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς δεν περιέχουν μόλυβδο ή υδράργυρο.
  • Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. Η αντικατάσταση των παλιού τύπου λαμπτήρων πυράκτωσης έγινε από λαμπτήρες αλογόνου καθώς επίσης και από λαμπτήρες συμπαγείς φθορισμού Και διατίθενται στους εξής τύπους. Φθορίου Γραμμικές, Φθορίου οικονομίας, Μεταλλικών αλογονιδίων (HQI), Υψηλής πίεσης, Εκκένωσης.
lamptiras-alogonou
lamptiras-fthorismou
lamptiras-led

Θέλετε να συνεργαστούμε;

H πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων μας καθιστά ικανούς να σας βοηθήσουμε σε κάθε πρόβλημά σας.